Ofte stillede spørgsmål
Der kan opstå mange spørgsmål, når man er med i et forskningsprojekt. Se de oftest stillede spørgsmål fra deltagere i BSIGs kæbesmerteundersøgelse her.
Du må endelig kontakte os, hvis du ikke finder svar på dine spørgsmål nedenfor.
Hvor lang tid tager det at besvare spørgeskemaet?
Det tager cirka 10 minutter at besvare spørgeskemaet. Hvis du ikke kan nå at blive færdig, kan du lukke vinduet og fortsætte besvarelsen der, hvor du slap, på et andet tidspunkt.
Hvad handler spørgeskemaet om?
I skemaet spørger vi, om du har smerter i kæbe og tinding, om du har andre problemer med eller skader på kæben, dine tænder, og om du har hovedpine. Vi spørger også ind til, om du har andre smerter i kroppen og dit psykiske velbefindende.
Jeg har mistet mit password - hvad gør jeg?
Hvis du er kommet til at smide vores brev væk, så send os en besked fra din e-boks eller borger.dk (din digitale postkasse), så sender vi passwordet til dig igen. Læs mere om, hvordan du kontakter os fra din digitale postkasse.
Hvad gør jeg, hvis jeg ikke vil være med i undersøgelsen?
Hvis du ønsker at springe kæbesmerteundersøgelsen over, bedes du skrive til os fra din e-boks eller borger.dk (din digitale postkasse). Læs mere om, hvordan du kontakter os fra din digitale postkasse.
Hvis du er fritaget fra e-boks, kan du i stedet for ringe til os på tlf.nr. 32688121.
Hvis du er fritaget fra e-boks, kan du i stedet for ringe til os på tlf.nr. 32688121.
Jeg vil gerne deltage i yderligere undersøgelse på Tandlægeskolen - hvorfor har jeg ikke hørt fra jer?
Tak fordi du gerne vil deltage i undersøgelsen! Hvis du er blandt de tilfældigt udvalgte, som vi gerne vil bede om at komme til yderligere undersøgelse på Tandlægeskolen i Aarhus, kontakter vi dig direkte. Du vil modtage ulempegodtgørelse og transportgodtgørelse for at deltage.
Jeg har andre spørgsmål - hvem kan jeg kontakte?
Hvis du har andre spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte professor og leder af Kæbesmerteundersøgelsen Lene Baad-Hansen på lene.hansen@dent.au.dk.